Montagegruppen

VECTA DESIGN by Montagegruppen ställer ut på AAW19 i april

2019-03-13

Är du intresserad av det som arkitekter gör eller tänker? Då ska du befinna dig på Stockholmsmässan den 3-4 april 2019 då Architect@WORK besöker Sverige för andra året i rad.

Montagegruppens egen Mr Wolf Johan Fernlund kommer vara på plats under mässan tillsammans med Montagegruppens leverantör och samarbetspartner Vecta Design där vi kommer ställa ut en ljuslösning med ställbar ljustemperatur – visst låter det lockande? Titta förbi vår monter nummer 76 och säg hej så pratar vi gärna mer, vi kan ju prata om innovativa och hållbara lösningar i år och dar.

Och det är ju lite av mässans fokus, under dessa dagar kommer det presenteras koncept och insikter om och av skandinaviska arkitekter rörande deras syn på innovativa lösningar i en bransch som ständigt är i rörelse. Precis som i vilken annan bransch som helst gäller det att inte stå still i sin utveckling, detsamma gäller givetvis inom byggindustrin, så vart hittar arkitekterna sin inspiration att alltid ligga i framkant? Vad läser de? Och hur får man bäst kontakt med dem om man vill diskutera en vision eller tanke? Dessa är några av de frågor som kommer beröras och besvaras under mässans två dagar – dessutom så berättar en ivrig arkitekt om sina åsikter om arkitektens framtida roll.

För mer information om AAW19 och hur du ska gå tillväga för att närvara hittar du här, vill du läsa mer om hur du tar dig till Stockholmmässan klickar du här

VECTA DESIGN by Montagegruppen ställer ut på monter 76