Montagegruppen

Projektering, innovation och kvalitet

Projektering & designrådgivning

30 års erfarenhet av montage av undertak, akustik, ljus, konst i alla dess former har gett oss goda förutsättningar att kunna rådge er kring genomförandet av era visioner och projekt. Vi deltar i tidiga skeden med ideutveckling och produktionslösningar och har koll på vad som händer på marknaden. Vi delar gärna med oss och hjälper er med lösningar för ett smidigt och effektivt byggande. Kombinationen av skickliga montörer, projektledare och arkitekt inom Montagegruppen är unik för vår bransch. Vi älskar utmaningar och problemlösning.

Projektering

Vi kan delta i projekteringssamordning och tidiga skeden så ni kan försäkra er om att det ni vill skapa går att montera och förvaltas. Vi tillhandahåller projekteringsunderlag för att underlätta er projektering.

CAD-stöd

Vi ritar produktionshandlingar och tar fram digitala skisser och modeller.

Modeller

Vi bygger fysiska skalmodeller som skapar inlevelse och tydlighet. Mer avancerade former och komplicerade tekniska installationer kräver samordning och visualisering som fysiska modeller kan lösa.

Mock-up

Provmontage och protyper säkerställer projektet! Undertak, akustiktak och specialmontage omfattar ofta samverkan mellan olika discipliner inom byggandet. Vi erbjuder oss att ta fram mock-up och provmontage för att tillsammans med alla i byggprocessen verifiera att lösningarna är de rätta och kan genomföras effektivt.