Montagegruppen

Anpassning till Lunds Universitet

Anrik universitesbyggnad uppdaterades med akustikundertak, akustikputs och ljusinstallationer 

De humanistiska och teologiska fakulteterna vid Lunds Universitet samlokaliserades 2014 till Sölvegatan i Lund. De äldre byggnaderna som tidigare bla innehöll zoologen kompletterades med en ny byggnad som på ett intrikat sätt väver samman gammalt och nytt. Kombinationen av nybyggnad och byggnadsvård samt akustiska krav i utbildningsmiljöer har lett till specialanpassade lösningar med väl integrerade installationer och detaljer.

Projektet omfattar även renovering med Rockfon Mono akustikputssystem i trapphus och bibliotek.

 

LUX

Se fler projekt

Akutiskputs på Mall of Scandinavia

Akustikputs / Stockholm

Undertak utomhus

Konstinstallation / Voksne Skole / Oslo

Ljusskulptur

Ljusinstallation / Stockholm

Olika färger och kanter

Undertak / Malmö

Akustikputs på Skissernas Museum

Akustikputs / Lund

Undertak behöver inte vara fyrkantigt

Undertak / Kontor / Malmö