Montagegruppen

Om oss

Montagegruppen har funnits som bolag sedan 1987 och är det ledande företaget inom undertak, undertaksmontage, akustik, textilfasader, specialmontage och avancerat ljus. Vårt gedigna kunnande och intresse för nya utmaningar gör oss till en bra samarbetspartner i tidiga skeden för rådgivning, projektering och innovation. Kvalitet, samarbete och process är ledstjärnor i genomförandet av våra projekt – små som stora. Malmö är vår bas – Sverige vår marknad.

Service, kvalitet, trygghet och innovation

Hög serviceanda har genomsyrat Montagegruppen från första början. Vår framgång bygger på att vårda våra kundkontakter, tänka och agera lösningsorienterat samt att alltid leverera på högsta nivå, oberoende av projektets storlek.

Handplockade montörer med specialkompetenser inom montage och akustik samt ett nära samarbete med marknadens främsta materialleverantörer säkerställer att våra arbeten alltid håller högsta kvalitet.

Din trygghet som kund bygger vår erfarenhet. Vår verksamhet har under åren förädlats och trimmats till ett väloljat maskineri med
hög leverenssäkerhet.

Utan nyfikenhet och innovationskraft står sig erfarenhet slätt. Vi har alltid legat i framkant vad gäller nytänkande inom undertaksmontage och akustikreglering. Materialleverantörer, arkitekter, byggare och fastighetsägare kontaktar oss för att testa nya produkter eller lösa tekniska frågeställningar. Det kallar vi ett gott betyg!

Personal

Mattias Mårtensson

Mats Andersson

Patrik Lindkvist

Stefan Carlsson

Evert Boman

Göran Gullberg

Kaya Malachowska

Patrik Svensson

Kristoffer Andersson

Leverantörer

Vi är en märkesoberoende montagefirma. Vi har nära samarbeten med marknadens främsta materialleverantörer vilket säkerställer att våra arbeten alltid håller högsta kvalitet. Vi har alltid legat i framkant vad gäller nytänkande inom undertak, akustik, undertaksmontage och specialmontage.

 

Spänntak / Strech ceilings

Spänntak / Strech ceilings

Belysning / Special-LED

Akustiksystem / Undertak

Akustiksystem / Undertak

Textildukar för interiör och exteriör

Akustiksystem / Undertak

Profilsystem för fasadduk

Akustiksystem / Undertak

Akustiksystem / Undertak

Akustiksystem / Undertak

Akustiksystem / Undertak

Akustiksystem / Undertak