Montagegruppen

Montagegruppen i Malmö köper Undertakman i Blekinge AB

2018-09-13

Montagegruppen tar i dag ännu ett viktigt steg mot att bli södra Sveriges ledande montage- och undertaksföretag genom att förvärva Undertakman i Blekinge AB.

Tidigare delägare av Undertakman Anders Becker, Björn Tiwe och Göran Löfgren har byggt en stabil och välskött verksamhet och lämnar nu över ett företag med 8 anställda montörer. De tidigare delägarna stannar i verksamheten och Peter Lindström från Montagegruppen tar över som VD.

Anders Becker: “Vi står inför en kommande generationsväxling av företaget och vi har valt att starta denna process i god tid. Vi har varit länge i branschen och har ett väl etablerat och gott rykte i vår region. Montagegruppen och vi verkar i samma anda med goda relationer till våra kunder och hög servicegrad. Därför känns det extra bra att fortsätta Undertakmans utveckling tillsammans med Montagegruppen.

Peter Lindström: “Vi är glada att få utveckla vår verksamhet tillsammans med Undertakman. Det är ett välrenommerat företag med hög kompetens inom undertak och akustik. Vi ser fram mot ett fortsatt gott samarbete och positiv utveckling tillsammans med nya och gamla kunder, leverantörer och partners i regionen.”

Montagegruppen satsar på att få en större geografisk närvaro i södra Sverige. Genom att i dag köpa Undertakman i Blekinge AB binder man nu ihop och breddar verksamhetsområdet från Småland (genom TJ Akustiktak AB i Växjö och AB Smålands Undertak i Norrköping) till Skåne (genom Montagegruppen i Malmö). Företagsgruppen består nu av fyra skickliga företag inom undertak, akustik och specialmontage med stark närvaro på sin respektive lokala marknad.

För mer information och frågor vänligen kontakta:

Peter Lindström, VD Montagegruppen 070-892 07 11

peter@montagegruppen.com

Anders Becker 070-935 62 95
anders@undertakman.se