Vi_erbjuder

Vi erbjuder

Nybyggnation

Vi bidrar till att förverkliga era visioner med de bästa undertaken. Rådgivning på ett tidigt stadium säkerställer koordinerade lösningar. Smidighet på bygget gör oss uppskattade av våra kunder.

Ombyggnation (ROT)

Lokaler byggs om och förändras regelbundet. Våra skickliga montörer river, kompletterar och bygger nytt för att effektivt skapa funktionella och estetiska undertak i existerande miljöer.

Servicearbeten och eftermarknad

Inget arbete är för litet för att vi ska hjälpa er. Service och komplettering sysselsätter ett flertal av våra montörer dagligen och vi levererar på kort tid. Det finns möjlighet att teckna serviceavtal med oss för att underlätta inköp hos er.

Akustisk och teknisk expertis

Vår långa erfarenhet inom akustik och teknik kommer dagligen till användning i våra projekt. Vi bistår gärna med rådgivning i samband med upphandling och projektering.

Projektering och kalkyl

Vi utför projektering och kalkyl av alla olika typer av undertak. Våra lösningar är väl samordnade och kalkylerade. Detta innebär att du får rätt system till rätt pris – med en optimerad montageprocess.

Lagerbutik

I vårt lager finns alltid ett stort urval av produkter och system till försäljning. Under våra 25 år i branschen har vi dessutom byggt upp ett reservdelslager med utgångna produkter.

>