Montagegruppen

Tjänster

Montagegruppen – våra tjänster inom akustiktak och specialmontage

Vi har under flera år utvecklats med framtiden i tankarna. Varje år lanseras ny teknologi och nya produkter, något som vi tar till oss och tillämpar i vårt arbete. Med åren har vi lyckats bygga upp en unik kompetens inom undertak, akustiktak och specialmontage.

Med vår hjälp kan din vision bli byggd!

När du anlitar Montagegruppen får du inte bara tillgång till några av branschens mest kompetenta hantverkare och montörer. Vi har även medarbetare med expertis inom flera olika områden. Vårt arbetslag kan bistå dig med både rådgivning och detaljerade skisser och ritningar. Vi kan utan problem leda ett helt projekt från början till slut eller ansvara för en specifik del av ett projekt. Genom vårt breda kontaktnät kan vi även lösa projekt med unika effekter inom ljus, ljud, material och avancerad geometri. Vårt nära arbete med våra samarbetspartners tillåter oss att skräddarsy projekt så att de passar just dina krav och önskemål.

Vi hjälper gärna till med råd

Eftersom vi är en märkesoberoende underentreprenör inom undertaksmontage och specialmontage kan vi ge dig goda råd och lösningar som passar just din situation. Rådfråga gärna vår arkitekt, våra projektledare eller våra hantverkare. Vi ställer alltid upp med vår kunskap för att hitta passande lösningar för dina projekt.

Rådgiving

 

Rätt ljud på rätt plats

Vi strävar alltid efter att skapa rätt ljud på rätt plats. Det finns flera saker som påverkar akustiken i ett rum. Med hjälp av akustikundertak, akustikplattor och akustiksystem kan du se till att du får den ljudmiljö du vill ha. Våra ljudabsorbenter kan exempelvis se till att du får den ljuddämpning i rummet du vill ha. Vi samarbetar med branschledande akustiker och vi genomför även egna kontroller av våra projekt så att vi kan säkerställa att vi levererar det resultat som våra kunder vill ha.

Vi kan skräddarsy montage och montagesystem

Vi på Montagegruppen kan ta fram våra egna lösningar och montagedetaljer. Vi kan även anpassa vårt montagesätt baserat på just dina unika förutsättningar och önskemål. På så sätt kan vi leverera lösningar till alla möjliga utmaningar.

Provmontage

Med en Mock-up kan vi verifiera lösningar

Nya problemställningar kräver ofta unika och innovativa lösningar. Genom att skapa en Mock-up eller ett provmontage kan vi säkerställa att allt fungerar som det är tänkt. På så sätt kan vi genomföra ett projekt på ett effektivare sätt och med önskat resultat. Inga utmaningar är för stora eller små för oss på Montagegruppen. Vi gör gärna en kalkyl och lämnar ett pris till ditt projekt, oavsett vilket skede projektet befinner sig i.