Om_montagegruppen_gruppbild
Om_montagegruppen_gruppbild_3pers
om_montagegruppen_closeup

Om montagegruppen

Montagegruppen grundades 1987 av de tre kollegorna och vännerna Benny Persson, Torvald Claesson och Bengt Andersson. De lärde känna varandra när de var anställda på ett annat företag i samma bransch, men fattade snabbt beslutet att starta eget. Verksamheten inleddes i en liten källarlokal på Scheelegatan i Malmö, men i takt med att uppdragen rullade in växte företaget och man lät bygga kontor och lager på Valdemarsro. Sedan -91 har detta varit Montagegruppens bas och personalstyrkan på 16 fast anställda montörer har varit relativt konstant.

I dag är Montagegruppen Skånes ledande aktör inom undertaksmontage och akustikreglering. Sedan starten 1987 har drygt 2,5 miljoner kvm undertak monterats.

I maj 2012 förvärvades Montagegruppen av Junibostäder AB (Carl & Lillemor Groth och Jonas Olsson) Verksamheten kommer att drivas vidare i grundarnas anda, men med nya tag och siktet ställt på framtiden: Med fler och fler uppdrag på andra sidan sundet är visionen nu att bli ledande i Öresundsregionen.

Montörer:

Mats Andersson
Stefan Carlsson
Tommy Gullberg
Krister Henriksson
Robin Jönsson
Patrik Lindqvist
Anders Lundell
Paul Olsson
Simon Olsson
Per Persson
Zacharias Rimpler Paulsson
Anders Bossen
André Lindström
Kristoffer Sarvik
Evert Boman
Kristoffer Andersson
Robin Engfeldt
Christian Glans
Joakim Olsson
Jörgen Mårtensson