Montagegruppen

Jobba hos oss

Montagegruppen söker undertaksmontörer i Malmö & Halmstad!

Om tjänsten

Vi behöver nu utöka vår personalstyrka både i Malmö och Halmstad med flera duktiga medarbetare. Vi erbjuder ett spännande arbete med möjligheter att få se och arbeta på olika byggarbetsplatser.

Vi ser gärna att du är en engagerad person som med noggrannhet utför ett högkvalitativt arbete. På Montagegruppen gillar vi att arbeta i team men du behöver även kunna arbeta självständigt.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen bör du vara en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person.

Du är strukturerad och lösningsorienterad för att leverera bästa möjliga produkt till våra kunder. Du kan anpassa dig till människors olika beteende och till varierande miljöer, hanterar motgångar konstruktivt, reflekterar och drar lärdom. Visar mod och lojalitet vid förändringar.

Om Montagegruppen
Montagegruppen har funnits som bolag sedan 1987 med säte i Malmö, där en del av oss har varit med från start. Montagegruppen ingår i koncernen Inlook Sverige tillsammans med TJ-Akustiktak, Undertakman och Smålands Undertak. Montagegruppen finns nu även i Halmstad som täcker Halland och Nv Skåne .

På Montagegruppen brinner vi för det vi gör, varje vecka får vi lära oss nya saker och se till att förbättra vardagen för våra kunder. Hög serviceanda har genomsyrat Montagegruppen från första början. Vår framgång bygger på att vårda våra kundkontakter, tänka och agera lösningsorienterat samt att alltid leverera på högsta nivå, oberoende av projektets storlek.

Ansökan

För ansökan i Malmö kontakta Stefan Månsson.

För ansökan i Halmstad kontakta Joakim Wiklund.

Inför rekryteringsarbetet har vi noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringskanaler och liknande.